Elisenda Rosàs i TosasElisenda Rosàs i Tosas
Arquitecta superior
Universitat Politècnica de Catalunya elisendart@gmail.com

http://aletxarosas.wix.com/aletxarosas


Arquitecta superior per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya (2012), s’especialitzà en estudi i restauració de l’arquitectura a la Scuola di Specializzazione in beni architettonici e del paesaggio (2015), Sapienza Università di Roma, sota la direcció de Giovanni Carbonara. El seu treball final de l’escola d’especialització, dirigit per Donatella Fiorani, se centrà en l’estudi i projecte de restauració de l’edifici tarragoní de ca la Garsa. En la seva estada a Itàlia va participar en el projecte de l’Istituto Centrale del Restauro de restauració del mosaic de les termes d’Elagàbal, a la vessant nord-oriental del Palatino romà, dirigida per Maria Grazia Fileteci i en l’excavació arqueològia de l’abadia de Sassovivo a Foligno, Úmbria, sota la direcció de Rafaele Pugliese i Maria Romana Picuti.

Paral·lelament i des del 2010 és col·laboradora de l’Observatori de Teatres en Risc, de la Universitat Politècnica de Catalunya, dirigit per Antoni Ramon Graells.

Ha treballat al despatx d’arquitectura Aletxa.Rosàs desenvolupant, entre d’altres, el projecte de restauració gràfica de l’Hotel Internacional de Domènech i Montaner. Per compte propi ha redactat el pla director de restauració de la capella de la Mare de Déu dels Dolors de Badalona.

Actualment és arquitecta territorial a Tarragona del Servei de Patrimoni del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Consultar currículum detallado en formato pdf