Anna Trepat CéspedesAnna Trepat Céspedes
Universitat de Barcelona
atena_trepat@hotmail.com

Llicenciada en Història de l’Art per la Universitat Autònoma de Barcelona, dedicà el treball final de Màster en Estudis Avançats en Història de l’Art (Universitat de Barcelona) a l’estat de la qüestió sobre la vida i obra de Manuel i Francesc Tramullas. Gràcies a la beca Erasmus Placement, va participar en el projecte dirigit pel doctor Juan María Montijano García, de la Universitat de Màlaga, en l’inventariat de la biblioteca de l’església de San Carlo alle Quattro Fontane de Roma. Ha col·laborat també amb el grup de recerca Minerva en el marc del projecte Roma communis patria. Le chiese nazionali a Roma tra medioevo ed età moderna, a la Biblioteca Hertziana Max-Planck-Institut Für Kunstgeschichte de la mateixa ciutat.

Ha participat en el VIIè Congrés d’Història Moderna de Catalunya -Catalunya, entre la guerra i la pau: 1713-1813 (2013-) amb la comunicació “L’òpera al Teatre de la Santa Creu de Barcelona en el període d’entreguerres: aproximacions a l’escenografia de Manuel i Francesc Tramullas (1750-1790)”, i també en els seminaris Recerca i Història de l’Art (2012) i Del protocol a l’estat de la qüestió: Treballs de màster i tesis doctorals (2013).

Actualment continua la seva recerca sobre la figura dels germans Tramullas en la seva tesi doctoral, dirigida per la Dra. Rosa Maria Subirana Rebull.